- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Amerikanci nemaju izlaznu strategiju u svetskim sukobima | Od četvrtka do četvrtka

© SputnikStejt department
Stejt department - Sputnik Srbija, 1920, 09.11.2023
Pratite nas
Događaje koji su obeležili prethodnu nedelju komentarisaće u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka” bivši visoki funkcioner SRJ i Srbije Nikola Šainović.
U toku su pregovori o trodnevnom prekidu vatre u Pojasu Gaze, Egipat je odbio predlog da privremeno upravlja tom teritorijom posle rata.
Blažen je onaj koji veruje, reči su kojima je Sergej Lavrov prokomentarisao Bajdenovu izjavu da i dalje veruje da će Ukrajina vratiti izgubljene teritorije.
Evropska komisija preporučila otvaranje pregovora o pristupanju sa Ukrajinom i Moldavijom, dok je navedeno da je Srbija postigla određeni napredak.
Prištinski zvaničnici pripremaju tužbu za genocid protiv Srbije, a američki ambasador u Prištini insistira na „hitnom formiranju Zajednice opština sa srpskom većinom“ ali u skladu sa ustavom takozvane države Kosovo.
Od četvrtka do četvrtka, 9.11.2023.

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala