- Sputnik Srbija, 1920
Specijalna operacija u Ukrajini
Sve o specijalnoj vojnoj operaciji Rusije za demilitarizaciju i denacifikaciju Ukrajine.

Medvedev: Protivnik nemoćan pred našim oružjem, proizvodnja naoružanja na neviđenom nivou

© Sputnik / Ekaterina Štukina / Uđi u bazu fotografijaZamenik predsedavajućeg Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev
Zamenik predsedavajućeg Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev - Sputnik Srbija, 1920, 09.11.2023
Pratite nas
Mogućnosti ruskog odbrambeno-industrijskog kompleksa dostigle su neviđeni nivo još od okončanja Drugog svetskog rata, izjavio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.
On je tokom posete poligonu Alabino u Moskovskoj oblasti i susreta sa pripadnicima 337. desantno-jurišnog puka 104. gardijske desantno-jurišne divizije istakao da će obim proizvodnje oružja rasti.
„Bukvalno za godinu dana mi smo sve te mogućnosti odbrambene industrije značajno unapredili. Proizvodnja naoružanja i vojne tehnike, specijalne tehnike, oružja za uništenje je višestruko porasla. Naš protivnik sa ovim ne može da se izbori“, ocenio je Medvedev.
Zvaničnik je takođe istakao da protivnik trenutno ne bira koga šalje u borbu protiv ruskih snaga.
„Naš protivnik sada ne bira koga šalje u borbe. Jednostavno, dovuku ljude, daju im oružje i – napred. Jasno je kakve su posledice u tom slučaju“, zaključio je Medvedev.
Ranije je ruski ministar odbrane Sergej Šojgu istakao da je u svetlu specijalne vojne operacije Rusije u kratkom roku višestruko povećana proizvodnja raketno-artiljerijskog naoružanja, tenkova i druge oklopne tehnike, kao i dronova.
U novom izdanju emisije „Moj pogled na Rusiju“ razmatramo da li Zapad pušta niz vodu Vladimira Zelenskog:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala