Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Jevtić sa komandantom Kfora Vakom o bezbednosnoj situaciji

© Tanjug / RADE PRELICGradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić
Gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić - Sputnik Srbija, 1920, 07.11.2023
Pratite nas
Novi komandant KFOR-a regionalne komande - zapad, italijanski komandant Gabrijel Vaka posetio je danas opštinu Štrpce i tom prilikom sa gradonačelnikom Daliborom Jevtićem razgovarao o bezbednosnoj situaciji.
Jevtić je tom prilikom ukazao na uticaj političkih procesa na bezbednost srpskih sugrađana u opštini Štrpce, i posebno stavio akcenat na aktuelna politička dešavanja u smislu onoga što ima uticaj na funkcionisanje jedne lokalne samouprave, objavila je opština Štrpce na društvenim mrežama.
Na sastanku je dogovoreno da se i ubuduće nastavi sa različitim vidovima saradnje, u granicama njihove misije, i da se na osnovu toga održavaju kontakti i sastanci, a Jevtić je istakao podatke o svemu onome što se dešavalo ove i predhodnih godina.
"Podsedio sam na to šta se desilo 6. januara kada su upucani Stefan i Miloš, i sramne odluke da se počinilac pusti na slobodu. A to je loš primer onoga što treba ovde da se izgradi, a to je bezbednost i sigurnost pre svega za sve građane", rekao je Jevtić, navodi se u objavi.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala