- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Bravo Nemanja! Srbija ima šampiona Evrope

© Sputnik / Maksim Bogodvid / Uđi u bazu fotografijaNemanja Majdov, srpski džudo reprezentativac, proslavlja bronzanu medalju na Grend slem takmičenju u ruskom Kazanju
Nemanja Majdov, srpski džudo reprezentativac, proslavlja bronzanu medalju na Grend slem takmičenju u ruskom Kazanju - Sputnik Srbija, 1920, 05.11.2023
Pratite nas
Nemanja Majdov, srpski džudista, osvojio je Zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u kategoriji do 90 kilograma.
Sjajni Nemanja Majdov predvodio je srpski tim od 14 članova na Evropskom prvenstvu u Monpeljeu, sa kog se vraća okićen najsjajnijim odličjem.
Majdov je u finalu posle velike i napete borbe uspeo da savlada Lašu Bekaurija, gruzijskog predstavnika. Prethodno je u grupi pobedio Karela Fubera, Johana Lenca, da bi u četvrtfinalu bio bolji od Kristijana Tota. Do finala je stigao pobedom protiv Mihaela Žganka.
Ovo je prvo evropsko zlato za Majdova koji ima dva srebra iz 2018. i 2020. godine. Osim tih uspeha srpski džudista ima i zlato sa Svetskog prvenstva 2017. godine.
Nemanjino zlato je druga medalja za Srbiju sa prvenstva u Monpeljeu, prethodno je srebro u kategoriji do 57 kilograma osvojila Marica Perišić.
Crnogorski borac Vaso Bakočević - Sputnik Srbija, 1920, 05.11.2023
SPORT
Spektakl u Pioniru: Bakočević „udavljen“ u revanšu, Bojković surov protiv Brazilca
Vaterpolo  - Sputnik Srbija, 1920, 04.11.2023
SPORT
„Ako se ugasi Partizan – nestaće i Srbija“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala