Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Vučić o ostavci direktora BIA: Vulin odlično zna kakve su posledice bile ili kakve bi mogle da budu

© Tanjug / STRAHINJA AĆIMOVIĆPredsednik Srbije Aleksandar Vučić
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija, 1920, 03.11.2023
Pratite nas
Predsednik Srbije Srbije Aleksandar Vučić izjavio je povodom ostavke direktora BIA Aleksandra Vulina da su svakako postojali pritisci od početka od kada je on postavljen na tu dužnost. Vulin odlično zna kako se to kreće i kakve su posledice i bile ili kakve bi mogle da budu, dodao je Vučić i naglasio da Vulin nije ničiji agent.
Vučić je rekao da mu nije jednostavno da komentariše ostavku Vulina, jer je on i drug i neko sa kim je proveo mnogo vremena.

"Razumem njegovu reakciju, nije otišla njegova glava, važno je da su svakako postojali pritisci od početka, kada je on imenovan na dužnost u BIA i bili su nedvosmisleni. To je sasvim tačno što je naveo Vulin u svom pismu.On odlično zna kako se to kreće i kakve su posledice bile ili kakve bi mogle da budu. Dalje ne mogu da komentarišem, njemu je nešto lakše nego meni. Ne mogu da komentarišem sve, jer sam obavezan na čuvanje tajne", kazao je on za tv Pink.

Želim da mu se zahvalim na doprinosu za očuvanje naše zemlje, da ona bude samostalna i nezavisna, što je jedan od postulata politike koju svi vodimo, dodao je Vučić.
"On nije ničiji agent, nije agent Ruske Federacije. Ne bih da govorim ko je agent nekih zemalja, uglavnom zapadnih, a ko je samo potrčko SAD. Da je Vulin uvek više voleo Rusiju od drugih zemalja je jasno, on se time ponosi", naglasio je predsednik Srbije.
Dolazak Aleksandra Vulina na sednicu Saveta za bezbednost u Predsedništvu Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 03.11.2023
SRBIJA
„Amerika i EU traže moju glavu“: Vulin podneo ostavku na mesto direktora BIA
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala