- Sputnik Srbija, 1920
MULTIMEDIJA
Kada slika govori više od hiljadu reči! Kroz Sputnjikove foto-galerije, infografike i drugi multimedijalni sadržaj sagledajte svet iz drugačije perspektive.

Snimak gafa hrvatskog ministra: Pokušao da poljubi Analenu Berbok, ona se izmakla /video/

© Foto : Snimak sa ekrana/ Iks/ @RashoVeljkov1Hrvatski ministar spoljnih poslova Gordan Grlić Radman ljubi nemačku koleginicu Analenu Berbokovu
Hrvatski ministar spoljnih poslova Gordan Grlić Radman ljubi nemačku koleginicu Analenu Berbokovu - Sputnik Srbija, 1920, 03.11.2023
Pratite nas
Video snimljen tokom grupnog fotografisanja na konferenciji o jačanju i proširenju Evropske unije u Berlinu neki su protumačili kao da je ministar spoljnih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman pokušao da poljubi nemačku koleginicu Analenu Berbokovu, a da se ona izmicala i da je pritom izgledala prilično zbunjena, postao je viralan.
Nakon širenja videa po društvenim mrežama i regionalnim medijima usledila i reakcija šefa hrvatske diplomatije koji je rekao da je to možda nekome ispalo nespretno, ali da ne vidi u čemu je problem.
Grlić Radman je na konferenciji za novinare u Berlinu rekao se oni kao kolege uvek pozdravljaju srdačno.

„Ako je neko nešto loše video u tome, onda izvinjenje tome koji je to tako shvatio. Avion je kasnio pa smo se videli tek na grupnom fotografisanju. Mi sedimo jedno do drugog, mi smo susedi“, rekao je Grlić Radman.

Na pitanje da li mu je Berbokova zamerila, hrvatski ministar kaže da ne vidi u čemu je bio problem.
„Mi se uvek srdačno pozdravimo. To je jedan srdačan ljudski pristup koleginici... I kolegi...“, rekao je Grlić Radman.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala