- Sputnik Srbija, 1920
VOJSKA I NAORUŽANJE
Najnovije vesti o naoružanju iz Srbije, Rusije i sveta. Vojne vežbe, nuklearna trijada, predstavljanje novih vojnih tehnologija i komentari stručnjaka.

U toku intenzivna obuka srpske vojne policije /foto/

© Foto : Ustupljeno Sputnjiku/Ministarstvo odbrane SrbijeObuka za realizaciju vojnopolicijskih zadataka
Obuka za realizaciju vojnopolicijskih zadataka
 - Sputnik Srbija, 1920, 30.10.2023
Pratite nas
U bataljonima vojne policije iz sastava Kopnene vojske u toku je intenzivna obuka profesionalnih vojnika i starešina koji su nedavno primili dužnosti u ovim jedinicama Vojske Srbije, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.
Obuka se realizuje zajedno sa iskusnim vojnim policajcima, a cilj je da celokupni profesionalni sastav u potpunosti zadovoljava visoke standarde obučenosti, te da se dalje unapredi borbena gotovost jedinica.
© Foto : Ustupljeno Sputnjiku/Ministarstvo odbrane SrbijeNovoprimljene pripadnike jedinica vojne policije očekuje dugotrajna i kompleksna obuka.
Novoprimljene pripadnike jedinica vojne policije očekuje dugotrajna i kompleksna obuka. - Sputnik Srbija, 1920, 30.10.2023
Novoprimljene pripadnike jedinica vojne policije očekuje dugotrajna i kompleksna obuka.
Na poligonima i vežbovnom prostoru, vojni policajci uvežbavaju taktike, tehnike i procedure koje se primenjuju u realizaciji borbenih aktivnosti za koje su ove jedinice namenjene.
© Foto : Ustupljeno Sputnjiku/Ministarstvo odbrane SrbijeVojni policajci uvežbavaju taktike, tehnike i procedure koje se primenjuju u realizaciji borbenih aktivnosti za koje su ove jedinice namenjene.
Vojni policajci uvežbavaju taktike, tehnike i procedure koje se primenjuju u realizaciji  borbenih aktivnosti za koje su ove jedinice namenjene.  - Sputnik Srbija, 1920, 30.10.2023
Vojni policajci uvežbavaju taktike, tehnike i procedure koje se primenjuju u realizaciji borbenih aktivnosti za koje su ove jedinice namenjene.
Težište je na obuci za izvođenje protivterorističke borbe, od inicijalnog dobijanja podataka o aktivnostima u zoni odgovornosti, do blokade i uništenja terorističke grupe.
© Foto : Ustupljeno Sputnjiku/Ministarstvo odbrane SrbijeU procesu obučavanja koristi se savremeno naoružanje, oprema i borbena vozila.
U procesu obučavanja koristi se savremeno naoružanje, oprema i borbena vozila. - Sputnik Srbija, 1920, 30.10.2023
U procesu obučavanja koristi se savremeno naoružanje, oprema i borbena vozila.
U procesu obučavanja koristi se savremeno naoružanje, oprema i borbena vozila, koji vojnim policajcima omogućavaju da zadatke izvrše u potpunosti, na vreme i uz minimalan rizik po sopstvene snage, navodi se u saopštenju Ministarstva.
© Foto : Ustupljeno Sputnjiku/Ministarstvo odbrane SrbijeTežište je na obuci za izvođenje protivterorističke borbe, od inicijalnog dobijanja podataka o aktivnostima u zoni odgovornosti, do blokade i uništenja terorističke grupe.
Težište je na obuci za izvođenje protivterorističke borbe, od inicijalnog dobijanja podataka o aktivnostima u zoni odgovornosti, do blokade i uništenja terorističke grupe. - Sputnik Srbija, 1920, 30.10.2023
Težište je na obuci za izvođenje protivterorističke borbe, od inicijalnog dobijanja podataka o aktivnostima u zoni odgovornosti, do blokade i uništenja terorističke grupe.
Novoprimljene pripadnike jedinica vojne policije očekuje dugotrajna i kompleksna obuka kojom će dostići punu osposobljenost za realizaciju širokog spektra zadataka i poslova opšte bezbednosti u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala