- Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2022
KULTURA
Rubrika koja prati kulturne fenomene i događaje, stvaraoce i ličnosti koji svojim delom kreiraju savremenu kulturnu scenu u zemlji i u svetu.

Objavljen trejler za film „Nedelja“ o životu Džeja Ramadanovskog /video/

© Foto : Jutjub/ Dzej Music OfficialDžej Ramadanovski
Džej Ramadanovski - Sputnik Srbija, 1920, 27.10.2023
Pratite nas
Objavljen je prvi trejler za film „Nedelja“ koji prati život jednog od omiljenih pevača na ovim prostorima, Džeja Ramadanovskog. Inspirisan istinitim događajima, donosi priču o Džeju iz najranije mladosti pa sve do velikog uspeha koji je ostvario.
Poznati Dorćolac Džej Ramadanovski oduvek je maštao da postane neko bitan, a muzika je bila njegov put. Iako nije imao lako detinjstvo, koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je uspeo da zauzme svoje mesto na muzičkoj sceni i kroz pesme postane deo života mnogih.
"Nedelja" prikazuje Džejev život i duh Dorćola sedamdesetih i osamdesetih. Ovo je film o prijateljstvu i uspehu u kom se prožimaju elementi akcije, drame i nezaobilazne muzike.
Film je nastao po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića, a u saradnji sa Telekomom Srbija i Filmskim Centrom Srbije. Režija je poverena Nemanji Ćeraniću.
Glumačku ekipu čine Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojsa Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i drugi.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala