- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Alkaras se vraća na teren – ponovo juri Novaka

© AP Photo / Andy WongKarlos Alkaras
Karlos Alkaras - Sputnik Srbija, 1920, 26.10.2023
Pratite nas
Karlos Alkaras, španski teniser, oporavio se od povrede i potvrdio je da će učestvovati na Mastersima u Parizu i Torinu. Mladi Španac imao je problema sa levim stopalom zbog čega nije igrao u Bazelu.
Ni povreda neće uspeti da spreči Karlosa Alkarasa da nastavi da se bori za prvo mesto sa Novakom Đokovićem, jer se mladi Španac već posle kratkog oporavka vraća na teren.
Darko Rajaković - Sputnik Srbija, 1920, 26.10.2023
SPORT
Srbin pobedio na debiju u NBA ligi: Emotivni Darko napravio šou i održao govor za pamćenje /video/
„Imam dobre vesti! Svakim danom se osećam bolje, pa ću igrati u Parizu i ići na ATP Finale u Torinu. Drago mi je što godinu završavam turnirima na visokom nivou,“ napisao je Alkaras na svojim profilima na društvenim mrežama.
Talentovani Španac prethodno je otkazao turnir 500 serije u Bazelu zbog upale levog stopala i problema sa glutealnim mišićima.
Već neko vreme delovalo je da mladi Karlos vuče povredu, ali je on odbijao da odmori naprotiv u raspored je stavio veliki broj turnira koji je na kraju kako deluje doveo do premora, jer na toj kineskoj turneji nije uspeo da napravi velike rezultate.
Glavni Alkarasov cilj je prvo mesto na ATP listi, ali pošto nije osvojio titule u Pekingu i Šangaju, čemu se nadao, Novak Đoković učvrstio se na toj prvoj poziciji.
Srpski as i talentovani momak iz Mursije nastaviće borbu u Parizu gde Mastersa počinje 30.oktobra, a zatim se sreću u Torinu gde od 12. novembra počinje Završni Masters koji će Alkaras igrati po prvi put u karijeri.
Ruski teniser Aslan Karacev tokom meča sa Stefanosom Cicipasom u Monte Karlu - Sputnik Srbija, 1920, 25.10.2023
SPORT
Karacev upropastio savršen ruski dan u Beču
Nikola Ćaćić i Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 25.10.2023
SPORT
Nova godina se čeka uz Novaka i Srbiju
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala