- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Legenda Partizana na novom zadatku – Grci traže spas u Srbinu

© Foto: Skrinšot/Sportal.bgSaša Ilić, CSKA Sofija
Saša Ilić, CSKA Sofija - Sputnik Srbija, 1920, 25.10.2023
Pratite nas
Saša Ilić, srpski fudbalski trener i bivši fudbaler, novi je trener grčkog Astromitosa, objavio je grčki klub. Srpski stručnjak u Grčku ide posle epizode u Sofiji gde je vodi CSKA.
Nedavno je Saša Ilić otišao iz CSKA, ali nije dugo morao da čeka na novi angažman. Srpski trener i nekadašnji fudbaler potipisao je ugovor sa Atromitosom do kraja sezone, ali ukoliko grčki klub bude zadovoljan legendarni fudbaler Partizana mogao bi da se zadrži na klupi.
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 25.10.2023
SPORT
Prstenovanje Jokića i emotivna noć u Denveru /video/
Zajedno sa Ilićem u Atromitosu radiće Veličko Kaplanović kao njegov prvi asistent dok će na mestu kondicionog trenera biti Darko Obradović.
Grčki klub dao je otkaz treneru Krisu Kolmanu posle loših rezultata. Atromitos iz Peristerija trenutno je na pretposlednjem mestu grčke lige sa samo tri osvojena boda posle osam kola.
Ilić će debitovati protiv Panetolikosa koji ima samo tri boda više od njegovog tima, pa će tako imati dobru priliku da se na staru pokaže u dobrom svetlu na domaćem terenu.
Srpskom treneru ovo nije prvi susret sa grčkom ligom jer je još pre 15 godina nosio dres Larise posle čega se vratio u Partizan gde je i završio igračku karijeru.
Atromitos je treći klub koji Ilić vodi kao trener. Tu karijeru započeo je 2021. godine u Čukaričkom posle čeka je otišao u CSKA iz Sofije.
Nemanja Gudelj - Sputnik Srbija, 1920, 24.10.2023
SPORT
Liga šampiona: Gudelj strelac u porazu Sevilje
Navijači Crvene zvezde - Sputnik Srbija, 1920, 24.10.2023
SPORT
„Granica“ za navijače Zvezde na ulazu u Nemačku
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala