- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Drugi partizanovac u dva dana ostao bez posla u Turskoj

© Foto : ABA liga / Mornar / Media proNenad Čanak
Nenad Čanak - Sputnik Srbija, 1920, 24.10.2023
Pratite nas
Nenad Čanak nije više trener Turk Telekoma, saopštio je klub iz Turske, koji je prevremeno prekinuo saradnju sa Srbinom. Samo dva dana ranije bez posla u istoj zemlji ostao je i nekadašnji strateg Partizana Aleksandar Stanojević, kog je otpustila Konja.
Turski košarkaški klub Turk Telekom zahvalio se partizanovcu Čanku na svemu što je učinio za klub u koji je stigao u junu, nakon što je ekipu naupustio Erdem Čan koji je seo na klupu Efesa.
Ipak, slabi rezultati uticali su na to da se Turk Telekom raziđe sa Nenadom Čankom pod čijom komandom je ekipa stigla do devetog mesta na tabeli turskog šampionata sa po dve pobede i isto toliko poraza.
Predrag Stojaković - Sputnik Srbija, 1920, 24.10.2023
SPORT
Kakva je veza Los Anđeles Lejkersa i Peđe Stojakovića? /video/
Kada je Evrokup u pitanju, tim iz Ankare je u tri uvodna kola poražen u dva navrata uz jedan trijumf.
Turk Telekom će tako bez Nenada Čanka odigrati naredni meč sa Ulomom na evrosceni, dok ih posle toga očekuje domaće prvenstvo i dvoboj sa Bahčešehirom.
Kada je u pitanju fudbalski stručnjak, takođe Partizanovac – Aleksandar Sale Stanojević, on se nije najbolje snašao u Konji i pre dva dana se klub oglasio putem zvaničnog sajta, gde se zahvalio iskusnom stručnjaku na svemu na saradnji, ali su katastrofalni rezultati naterali čelnike turskog kluba da mu uruče „kartu u jednom smeru“.
Konja je iz devet odigranih kola osvojila devet bodova, uz učinak od dve pobede, tri remija i četiri poraza i nalazi se u zoni ispadanja.
Pogledajte novu epizodu emisije Sputnjik sport.
Janis Adetokumbo - Sputnik Srbija, 1920, 24.10.2023
SPORT
Od pretnji raskidom do potpisa „teškog“ 186 miliona dolara
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala