- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Dominirao u Partizanu – nije se snašao u Turskoj

© Sputnik / Lola ĐorđevićFudbalski trener Aleksandar Stanojević
Fudbalski trener Aleksandar Stanojević - Sputnik Srbija, 1920, 22.10.2023
Pratite nas
Srpski trener Aleksandar Stanojević nije više trener Konje, saopštio je danas turski fudbalski klub na zvaničnom sajtu. Kako je saopšteno, dve strane su postigle sporazumni prekid saradnje.
Otkaz Stanojeviću (49) najavljivao se nedeljama zbog katastrofalnih rezultata ekipe, a postao je zvaničan posle poraza kod kuće od Pendika (1:2), kluba koji se grčevito bori za opstanak.
Bio je to treći poraz u nizu, a Konja ima samo jedan remi i četiri poraza u prethodnih pet ligaških mečeva. Stanojević je u januaru ove godine preuzeo Konju i potpisao ugovor do juna 2024. godine, ali nije uspeo da ga odradi do kraja.
Konja posle devet odigranih kola ima samo devet osvojenih bodova (dve pobede, tri remija i četiri poraza) i preti joj borba za opstanak.
Ime novog trenera čelnici Konje objaviće sutra ili prekosutra, ističu turski mediji.
Stanojević se pamti po odličnim rezultatima u Partizanu, posebno se to odnosi na prvi mandat, ali sada se nije najbolje snašao u Turskoj.
Stanojević je u karijeri vodio Srem, Partizan, Dalan, Peking Guan, Makabi Haifu, Peking BG, PAOK, Al Kadaš, Peking Renhe, Partizan po drugi put i na kraju Konju.
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 22.10.2023
SPORT
Amerikanci sramotno izostavili Jokića – apsurdna najava nove sezone
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala