- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Otac i sinovi uhapšeni zbog napada na profesora Tehničke škole u Kostolcu

© Tanjug / MILOŠ MILIVOJEVIĆPolicija
Policija - Sputnik Srbija, 1920, 21.10.2023
Pratite nas
Policija je uhapsila oca i dvojicu sinova iz Kostolca osumnjičene da su fizički napali profesora Tehničke škole u tom gradu, saopštila je Policijska uprava Požarevac.
Uhapšeni su D. M. (1975), Đ. M. (1998) i N. M. (2005) iz Kostolca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, navodi se u saopštenju PU Požarevac.
N.M, 18-godišnji mladić se sumnjiči da je u četvrtak u prostorijama Tehničke škole „Nikola Tesla“ u Kostolcu, zajedno sa ocem i bratom fizički napao 57-godišnjeg profesora.
Kako se sumnja, događaju je prethodio raniji sukob u kafiću u neposrednoj blizini škole, kada je profesor (57) zadao udarac 18-godišnjaku i naneo mu lake telesne povrede, konstatovane u požarevačkoj bolnici.
Profesor je zadržan u Opštoj bolnici u Požarevcu, radi kvalifikacija zadobijenih povreda.
Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.
Zbog prethodnog narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu u Kostolcu policija je podnela izveštaj Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu, zbog izvršenog krivičnog dela laka telesna povreda.
Protiv jedne ženske osobe zaposlene u tom ugostiteljskom objektu biće podneta prekršajna prijava zbog neprijavljivanja događaja policiji, navodi PU Požarevac, preneo je RTS.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala