- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Džoker Mijatović spasao Zvezdu šoka pred Ligu šampiona – navijači poručili: „Loše igrate“ /video/

© Foto : FK Crvena zvezdaJovan Mijatović
Jovan Mijatović - Sputnik Srbija, 1920, 21.10.2023
Pratite nas
Fudbaleri Crvene zvezde su teškom mukom uspeli da savladaju Javor iz Ivanjice na svom terenu u Superligi Srbije rezultatom 3:2, u uvertiri gostovanja Lajpcigu u Ligi šampiona.
Dugogodišnji šampion Srbije je imao velike poteškoće u duelu sa inspirisanim gostima koji su ostali nadomak osvajanja velikog boda na stadionu „Rajko Mitić“.
Zvezda je povela u 16. minutu, autogol je postigao igrač Javora Đorđe Skoko i delovalo je da crveno-belima sledi lak put do pobede.
Ipak, rivalu se revanširao defanzivac Zvezde Naser Điga, zatresao je svoju mrežu u 52. minutu i tome je doneto izjednačenje.
Svega tri minuta kasnije Zvezda je ponovo povela, strelac je bio Piter Olajinka, ali je bivši igrač Partizana i Zvezde Radivoj Bosić doneo novi egal u 65. minutu.
Odlučio je trener Zvezde Barak Bahar da promeni izgled ekipe, u igru je umesto Šerifa Ndiajea uveo mladog Jovana Mijatovića i to je bio pravi potez.
Mijatović je postigao treći gol za Zvezdu u 78. minutu, posle asistencije Mirka Ivanića.
Gol vredan tri boda ostavio je Zvezdu na drugoj poziciji tabele Superlige Srbije sa 24 poena, četiri manje od vodećeg Partizana.
Standings provided by Sofascore
Fudbaleri Zvezde u sredu igraju u Ligi šampiona, putuju u Nemačku gde će im rival biti Lajpcig, a navijači su im otpevali i prigodnu pesmu nezadovoljni igrama u poslednje vreme.
"Najskuplji, a loše igrate", glasila je pesma navijača Zvezde.
Kvinsi Menig - Sputnik Srbija, 1920, 21.10.2023
SPORT
Trener i fudbaler Partizana u žestokom sukobu: Crno-beli razdvajali Duljaja i Meniga
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala