- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Medvedev: Svet vođen Amerikom tone u najdublju provaliju

© Sputnik / Ekaterina Štukina / Uđi u bazu fotografijaZamenik predsedavajućeg Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev
Zamenik predsedavajućeg Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev - Sputnik Srbija, 1920, 20.10.2023
Pratite nas
Sjedinjene Američke Države vode svet u najdublju provaliju, a njihove odluke svedoče o bolesti celog društva i gubljenju preostale savesti, smatra zamenik predsednika Saveta za bezbednost Rusije Dmitrij Medvedev.
„Mir koji vode SAD nastavlja da klizi u najdublju provaliju. Donose se odluke koje očigledno svedoče ne samo o nepovratnoj mentalnoj poremećenosti onih koji ih donose nego i o gubitku ostatka savesti. Odluke značajne i sitne, ali odluke koje očigledno upozoravaju na bolest čitavog društva“, napisao je Medvedev na Telegramu.
Komentarišući izjavu predsednika SAD Džozefa Bajdena da je pomoć Ukrajini i Izraelu „razumna investicija“, Medvedev je ocenio da je reč o prelaženju „granice dobra i zla“.
„Investiranje u smrt nedužnih ljudi – to je razumno i dobro. Tu se ništa ne može reći. To prelazi granicu dobra i zla. I to nije prosto demencija stare budale, nego sva filozofija njihovog državnog života tokom vekova“, naveo je Medvedev.
Predsednik SAD Džozef Bajden je u televizijskom obraćanju naciji u četvrtak rekao da je pomoć Ukrajini i Izraelu „razumna investicija“ koja će doneti višestruku korist budućim generacijama.
Džozef Bajden - Sputnik Srbija, 1920, 20.10.2023
SVET
Pomoć Ukrajini i Izraelu - pametna investicija: Šta je Bajden poručio u obraćanju naciji
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala