- Sputnik Srbija, 1920
EKONOMIJA
Sputnjik Ekonomija prati najnovije vesti, analize i izveštaje iz Rusije, regiona i sveta.

Privredne komore Srbije i Dubaija formiraju prvi Poslovni savet

© Foto : Ustupljeno Sputnjiku/Privredna komora SrbijePredsednik PKS Marko Čadež i predsednik Privredne komore Dubaija Muhamed Al bin Rašid Luta.
Predsednik PKS Marko Čadež i predsednik Privredne komore Dubaija Muhamed Al bin Rašid Luta. - Sputnik Srbija, 1920, 19.10.2023
Pratite nas
Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Dubaija formiraće prvi zajednički Poslovni savet u koji će biti uključene sve najznačajnije kompanije Srbije i Dubaija.
Ovo je dogovoreno na današnjem sastanku predsednika PKS Marka Čadeža i predsednika Privredne komore Dubaija Muhameda Al bin Rašid Luta.
Novi Poslovni savet Srbije i Dubaija biće aktivno uključen i u organizaciju Biznis foruma koji se planira u Srbiji nakon potpisvanja Sporazuma o slobodnoj trgovini između naše zemlje i Ujedinjenih Arapskih Emirata, a u Beograd će dovesti neke od najznačajnijih kompanija iz Dubaija koje su zainteresovane za ulaganje u našu zemlju, saopšteno je iz PKS.
"Danas smo dobili zvaničnu potvrdu da u prvom kvartalu sledeće godine organizujemo veliku privrednu misiju Dubaija u Beogradu. Očekujemo sve najveće privrednike iz Dubaija, veoma su zainteresovani da ulažu u naše kompanije, ali i da investiraju u nova inovativna rešenja. Veoma ih interesuje šta je to pokrenulo Srbiju da postane hab za nove tehnologije i IT", rekao je Čadež.
Zajedno sa direktorkom Predstavništva PKS u Dubaiju Majom Antolović, Čadež i Luta obišli su i nove prostorije PKS koje se nalaze u zgradi Privredne komore Dubaija.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala