- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Zajedničke pretnje jačaju saradnju Rusije i Kine | Od četvrtka do četvrtka

© Sputnik / Pavel Bыrkin / Uđi u bazu fotografijaPredsednici Kine i Rusije, Si Đinping i Vladimir Putin, na sastanku u Moskvi
Predsednici Kine i Rusije, Si Đinping i Vladimir Putin, na sastanku u Moskvi - Sputnik Srbija, 1920, 19.10.2023
Pratite nas
Događaje koji su obeležili prethodnu nedelju komentarisaće u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka” Aleksandar Mitić, naučni saradnik Instituta za međunarodnu politiku i privredu.

Zajedničke pretnje samo jačaju saradnju Rusije i Kine poručio Vladimir Putin nakon sastanka sa Si Đinpingom na marginama samita inicijative „Pojas i put“.
Posle američkog predsednika Džozefa Bajdena, podršku Izraelu pružaju i britanski premijer Riši Sunak i nemački kancelar Olaf Šolc.
Dok je Evropa u strahu od terorizma, Evropski parlament izglasao Rezoluciju u kojoj predlaže mere protiv Srbije ako se utvrdi da je umešana u događaje u Banjskoj ali i izveštaj u kojem se zahteva odlaganje popisa u Crnoj Gori.
Vrhovna rada usvojila je nacrt zakona koji predviđa zabranu Ukrajinske pravoslavne crkve Moskovske patrijaršije.

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Zajedničke pretnje jačaju saradnju Rusije i Kine | Od četvrtka do četvrtka, 19.10.2023.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala