- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Katastrofa Miloševićeve Bosne – „petarda“ u Zenici za 41 minut!

© AP Photo / Armin DurgutFudbaleri Bosne
Fudbaleri Bosne - Sputnik Srbija, 1920, 16.10.2023
Pratite nas
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine primila je čak pet golova u prvom poluvremenu utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Portugalije na svom terenu u Zenici, pod vođstvom selektora Sava Miloševića, a tim rezultatom (5:0) je i završena utakmica.
Fudbaleri Bosne i Hercegovine su deklasirani do 41. minuta, kada su gosti postigli poslednji pogodak u prvom poluvremenu.
Prvi je pao već u petom minutu, Kristijano Ronaldo je realizovao penal, a 15 minuta kasnije se upisao u strelce i iz igre.
U 25. je već bilo 3:0 posle gola Bruna Fernandeša koji je u 32. asistirao Žoau Kanselu, dok je Žoao Feliks u 41. minutu kompletirao „petardu“, što je i bio konačan rezultat.
"Ne bih bio zadovoljan bodom. Ako želimo na EURO nama je potrebna pobeda. Dokle god postoje matematičke šanse ne treba bežati od odgovornosti. Na nama je da damo sve od sebe. Nismo u situaciji da pretimo, ali imamo nadu. Ako odradimo sve kako treba, odlučivaće detalji", rekao je Milošević pred duel na Bilinom polju.
Miloševiću je ovo, podsetimo, debi pred domaćim navijačima, a prethodno je upisao pobedu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Lihtenštajna u gostima sa 2:0.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala