- Sputnik Srbija, 1920
EKONOMIJA
Sputnjik Ekonomija prati najnovije vesti, analize i izveštaje iz Rusije, regiona i sveta.

Vučić: U Kini potpisujemo tri strateška dokumenta /video/

© Tanjug / TARA RADOVANOVICPredsednik Srbije Aleksandar Vučić na otvaranju auto-puta Ruma-Šabac
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na otvaranju auto-puta Ruma-Šabac - Sputnik Srbija, 1920, 14.10.2023
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će 17. oktobra, tokom posete Kini, biti potpisana tri strateška dokumenta o saradnji, od kojih je jedan sporazum o slobodnoj trgovini sa Kinom.
„To je najviše na radost ljudima u Vojvodini, jedno će biti od Bačkog brega, Sombora, Kule, Vrbasa, Srbobrana, Bečeja, Novog Bečeja, Kikinde, i Crnje a drugo bi trebalo da bude Beograd-Zrenjanin, Zrenjanin-Novi Sad, da napravimo taj nepravilni trougao koji ponekad liči na četvorougao između Beograda, Inđije, Zrenjanina i Novog Sada i ponovo do Beograda, tako da gotovo je neverovatno šta sve radimo“, rekao je Vučić.
Izuzetno važne ugovore potpisujemo u Kini i to 17. oktobra, dodao je Vučić ističući tri strateška dokumenta koja se potpisuju u prisustvu predsednika Sija.
Istakao je da je veoma važan i od neprocenjivog značaja za našu zemlju sporazum o slobodnoj trgovini koji ćemo potpisati sa Kinom.
„Potpisujemo i jedan strateški ugovor o zajedničkom delovanju i akcijama u svim ovim stvarima, od ekonomije, saobraćajne infrastrukture... i još jedan treći veoma važan dokument“, dodao je Vučić.
Auto-put Ruma Šabac - Sputnik Srbija, 1920, 14.10.2023
EKONOMIJA
Otvorena deonica auto-puta Ruma-Šabac – do Nove godine putarina besplatna /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala