- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Uhapšene još četiri osobe povezane sa kopanjem tunela i upadom u depo Višeg suda u Podgorici

© Foto : Flickr/Vlada Crne Gore/R. KoprivicaIstražitelji pretpostavljaju da je tunel između privatnog stana u stambenoj zgradi u Njegoševoj ulici do depoa u podgoričkom Višem sudu mogao biti korišćen za bekstvo nekog od zatvorenika, likvidacije ili uklanjanje dokaza.
Istražitelji pretpostavljaju da je tunel između privatnog stana u stambenoj zgradi u Njegoševoj ulici do depoa u podgoričkom Višem sudu mogao  biti korišćen za bekstvo nekog od zatvorenika, likvidacije ili uklanjanje dokaza.  - Sputnik Srbija, 1920, 13.10.2023
Pratite nas
Četiri osobe povezane sa kopanjem tunela i upadom u depo Višeg suda u Podgorici uhapšene su nakon saslušanja, saopštio je danas rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici Duško Milanović.
Milanović je to saopštio za portal RTCG, ne iznoseći više detalja.
Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić saopštio je sinoć da su četiri osobe na saslušanju u ODT-u.
Podgoričanka Katarina Baćović uhapšena je juče po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) zbog sumnje da je deo kriminalne grupe koja je iskopala tunel do depoa Višeg suda u Podgorici.
Prema informacijama izvora bliskog istrazi, osim Baćovićeve, policija je uhapsila Marjana Vuljaja, osobu za koju se sumnja da joj je pomagala u skrivanju posle otkrivanja tunela.
Ranije su krivične prijave zbog kriminalnog udruživanja, teške krađe i sprečavanja dokazivanja u saizvršilaštvu, podnete protiv grupe državljana Srbije V.M. (1991), M.M. (1970), D.J. (1993) i V.E. (1991), koji su označeni kao kopači 30 metara dugog tunela i za njima je raspisana poternica.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala