- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Nema veze s vezom, bruka!“ – bride obrazi u Zagrebu zbog sramote u Prištini, Mamić se javio pesmom

© AP PhotoFudbaleri Dinama iz Zagreba
Fudbaleri Dinama iz Zagreba - Sputnik Srbija, 1920, 06.10.2023
Pratite nas
Fudbaleri zagrebačkog Dinama doživeli su najveću sramotu u klupskoj istoriji pošto su u Prištini poraženi od ekipe Balkani u Ligi konferencija sa 2:0, a navijači već pozivaju Zdravka Mamića da se vrati i spasi klub.
Dinamo je na teritoriju južne srpske pokrajine, gde pod zastavom lažne države Kosovo nastupa klub Balkani, otišao sa epitetom favorita, a vratio se sa šamarom koji će se pamtiti.
Trener Sergej Jakirović je preuzeo odgovornost na sebe, ali je naveo i da se igrači moraju zapitati u dubini duše šta rade.
„Klub poput Dinama ovo ne zaslužuje. Ovo je najteži poraz za mene, ovo nema veze s vezom, ovo je bruka. Ako celo vreme pričaš da te neko buši, da te neko ne voli, onda izađi na teren i pokaži zašto si tu“, naveo je Jakirović.
Naveo je i da će „videti dokle će biti tu“, navijači ga već smenjuju, kao i kompletnu upravu i prizivaju povratak Zdravka Mamića.
U anketi na sajtu Indeksa navedeno je da uprava nosi 50 odsto krivice jer nije dovela pojačanja, a 39 odsto veruje da su krivi igrači jer izgledaju nemotivisano i igraju grozno.
Nekadašnji prvi čovek zagrebačkog kluba samo se kratko oglasio na društvenim mrežama – napisao je tri tačke i objavio numeru legendarne grupe Indeksi u izvedbi Crvene jabuke, „Bacila je sve niz rijeku“.
Radovan Pankov u duelu sa Andrejom Kramarićem - Sputnik Srbija, 1920, 06.10.2023
SPORT
Skandal u Holandiji – policija privela srpskog fudbalera /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala