- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Čime to Amerikanci prete Srbiji? | Svet sa Sputnjikom

CC0 / Marijanana / Zastave SAD, Rusije i Srbije
Zastave SAD, Rusije i Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 02.10.2023
Pratite nas
Iako još nisu rasvetljene sve okolnosti nedavnog oružanog sukoba kod Banjske na severu KiM, Vašington je požurio da ga iskoristi za bezočni pritisak na Srbiju: traži od nje da maltene pozdravi akcije tzv. kosovske policije koja je hladnokrvno ubila trojicu Srba, ali i da povuče svoje nepostojeće snage s administrativne linije.
Državni sekretar SAD Entoni Blinken pritom upozorava da Srbiju očekuju nekakve mere, ako se ne bude ponašala na „odgovarajući način“. Čime to Blinken preti Srbiji? Zašto Vašington laže o gomilanju srpskih trupa? Može li se i kako očuvati mir, uprkos iživljavanju Prištine nad Srbima na KiM?
O eksplozivnoj situaciji na KiM u novom izdanju emisije "Svet sa Sputnjikom" govore bivši vicepremijer Nebojša Čović i diplomata Zoran Milivojević.

O emisiji „Svet sa Sputnjikom“

Emisija „Svet sa Sputnjikom“ bavi se gorućim temama iz širokog spektra društvenog i političkog života. Vodi je Tanja Trikić, a zajednički je realizuju Sputnjik i Radio Novosti. Emituje se svakog ponedeljka.
Čime to Amerikanci prete Srbiji? | Svet sa Sputnjikom
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala