- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

„Tri jedan“, a nije kafa i večita frka oko derbija | Sputnjik sport

© Sputnik / Sputnjik SrbijaSputnjik sport tag
Sputnjik sport tag - Sputnik Srbija, 1920, 25.09.2023
Pratite nas
Srpski klubovi, Crvena zvezda, TSC iz Bačke Topole i Čukarički izgubili su identičnim rezultatom 3:1 na evropskoj premijeri, a interesantno je da su svi prvi postigli gol. To je uz najavu 171. večitog derbija koji je zakazan za sredu od 19 sati bila tema nove epizode emisije Sputnjik sport koja se emituje ponedeljkom od 21 sat.
Novinari sportske rubrike Tamara Ranković i Petar Milovanović pričali su o tome da li će uopšte biti odigran večiti derbi oko kog se, tradicionalno, podigla velika prašina pre nego što se lopta i zakotrljala. A, kako je počelo, pitanje je da li će uopšte Partizan i Crvena zvezda istrčati na teren. To je trenutno pitanje na koje niko u Srbiji nema odgovor.

O emisiji „Sputnjik sport“

„Sputnjik sport“ je emisija portala i radija Sputnjik koju uređuju i vode novinari redakcije Sputnjik sport – Spasoje Veselinović, Petar Milovanović, Tamara Ranković i Strahinja Klisarić. Emituje se svakog ponedeljka u 21.00.
Sputnjik sport, 25.09.2023.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala