Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

„Pošta Srbije“: Albanci upali u poštu u Banjskoj, obustavljen rad

© Sputnik / Lola ĐorđevićPošta Srbije
Pošta Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 25.09.2023
Pratite nas
JP „Pošta Srbije“ saopštila je danas da je obustavljen rad pošte u Banjskoj, na Kosovu i Metohiji zbog, kako su naveli, upada albanskih terorista u objekat pošte prošle noći i velike materijalne štete koju su napravili.
Kako se navodi, prilikom upada albanskih terorista pričinjena je velika materijalna šteta, oštećena je imovina i ukradena oprema.
„Albanski teroristi tim vandalskim činom, ne samo da su doveli do toga da će privremeno biti obustavljeno pružanje poštanskih usluga Banjskoj, nego su, inspirisani neodgovornom i opasnom politikom Aljbina Kurtija, svesno i namerno nastavili sa zastrašivanjem i uništavanjem svega što je srpsko na KiM, kao i otežavanjem nesmetanog kretanja, rada i svakodnevnog života svih onih koji se protive nerazumnoj politici privremenih organa vlasti u Prištini“, navodi se u saopštenju.
JP „Pošta Srbije“ ističe da trenutno, zbog blokade koju sprovode osobe naoružane dugim cevima, nije u mogućnosti da tačno utvrdi razmere pričinjene štete, a da će javnost biti naknadno obaveštena o tome kada će poslovnica pošte u Banjskoj otpočeti sa radom.
Pogledajte najnovije izdanje Sputnjik intervjua:
Pripadnici specijalnih jedinica tzv. kosovske policije na ulazu u Banjsku - Sputnik Srbija, 1920, 25.09.2023
SRBIJA
Blokirani svi ulazi u selo Banjska na severu KiM, Jarinje i Brnjak još uvek zatvoreni /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala