- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Podgoričanin uhapšen zbog slučaja „Tunel“

© Foto : Flickr/Vlada Crne Gore/R. KoprivicaIstražitelji pretpostavljaju da je tunel između privatnog stana u stambenoj zgradi u Njegoševoj ulici do depoa u podgoričkom Višem sudu mogao biti korišćen za bekstvo nekog od zatvorenika, likvidacije ili uklanjanje dokaza.
Istražitelji pretpostavljaju da je tunel između privatnog stana u stambenoj zgradi u Njegoševoj ulici do depoa u podgoričkom Višem sudu mogao  biti korišćen za bekstvo nekog od zatvorenika, likvidacije ili uklanjanje dokaza.  - Sputnik Srbija, 1920, 23.09.2023
Pratite nas
Tridesetjednogodišnji P.M. iz Podgorice uhapšen je danas zbog sumnje da je pomagao u kriminalnim aktivnostima prokopavanja tunela do depoa Višeg suda u Podgorici.
"Po nalogu postupajućeg tužioca, policija je uhapsila P.M. (31) iz Podgorice. Njemu se na teret stavljaju krivična djela kriminalno udruživanje, teška krađa i sprečavanje dokazivanja, putem pomaganja", saopšteno je večeras iz Uprave policije.
On će, navode, uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku, biti priveden nadležnom tužiocu na dalje postupanje.
Otkriven tunel između privatnog stana u stambenoj zgradi u Njegoševoj ulici do depoa u podgoričkom Višem sudu. - Sputnik Srbija, 1920, 23.09.2023
REGION
Jedan od osumnjičenih za kopanje tunela automehaničar, policija traga za Podgoričankom
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala