- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Povratak Marije Šarapove?

© Sputnik / Alekseй Daničev / Uđi u bazu fotografijaMarija Šarapova
Marija Šarapova - Sputnik Srbija, 1920, 22.09.2023
Pratite nas
Veoma uspešan povratak Karoline Voznijacki mogao bi za posledicu da ima odluku Marije Šarapove da se više od tri godine posle povlačenja vrati na teren. Još je sve u domenu spekulacija, ali... Bila bi to fenomenalna vest.
Šarapova se povukla pre tri godine, porodila se prošlog leta, dobila je sina Teodora, sa suprugom Aleksandrom Gilksom, milionerom iz Velike Britanije, dobro uložila novac i sada možda mašta o povratku na teren.
„Marija je posledenjih meseci ponovo počela da se pojavljuje u teniskim krugovima. Bila je na turniru u Montrealu, angažovala se u borbi protiv nejednakosti u visini nagradnih fondova za tenisere i teniserke…“, ističu u Rusiji.
Sjajna Ruskinja je ponovo počela da vežba.
„Vraćam se redovnim treninzima. Vežbam opet jer je u jakom telu i jak duh", objasnila je na društvenim mrežama svoju aktivnost u teretani ne otkrivši razloge povratka fizičkim aktivnostima.
Da ne trenira tek tako potvrđuju i reči Darije Sevil, bivše ruske teniserke.
„Ja očekujem još jedan povratak majki na teren. Niko ne trenira kao ona ako ne planira da ponovo igra tenis", istakla je Sevil posle gledanja videa koji je njena bivša zemljakinja okačila.
Povratak Šarapove bila bi sjajna vest za tenis.
Zasad, ona je najavila da će igrati na turniru u piklbolu, skraćenoj verziji tenisa, zajedno sa Džonom Mekinroom, a protiv Štefi Graf i Andrea Agasija.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 21.09.2023
SPORT
Đoković u novoj misiji sa dva cilja: „Ili ne vide ili zataškavaju problem“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala