- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Željko otkrio šta čeka Partizan i šta muči Aleksu

© Sputnik / Lola ĐorđevićŽeljko Obradović
Željko Obradović - Sputnik Srbija, 1920, 18.09.2023
Pratite nas
Trener Partizana Željko Obradović izjavio je na konferenciji za medije posle pobede nad Megom (89:78) i plasmanom u polufinale Superkupa ABA lige da ekipu u kratkom vremenskom periodu očekuje veliki broj utakmica, kao i da Aleksa Avramović ima problem sa skočnim zglobom.
Čestitao je Žoc Meginim klincima na fanatičnoj borbi, jer su pali tek u samom finišu dvoboja sa favorizovanim crno-belima. Obradović je ubrzo objasnio zbog čega je utakmica bila takva.
„Odlična utakmica Mege. Mladi igrači odlično vođeni. Jedna zanimljiva utakmica i taktički i za gledaoce. Čestitke mojim igračima na pobedi, plasmanu u polufinale. Da tamo budemo još bolji. Hvala svima koji su došli u halu, naročito navijačima Partizana. Bilo je dosta propusta u odbrani, radimo na tome. Jasno je da tim nije još na onom nivou koji je potreban za bilo koje zvanično takmičenje, s obzirom na to da je pripremni period kratak i da smo odigrali malo utakmica, ali za to smo se odlučili jer je pred nama naporna sezona. U prva dva meseca odigraćemo po deset utakmica, a u decembru i januaru po 11. Zato sam se odlučio za ovaj plan i program“, rekao je trener stručnog štaba Partizana.
Obradović se osvrnuo i na Aleksu Avramovića koji je umesto odlaska na odmor, odlučio da bude uz ekipu. Bio je u protokolu za meč sa Megom, ali nije ulazio u igru.
„Ponitka je ostao u Beogradu, a Aleksam Avramović se vratio tek posle Mundobasketa i ima problem sa skočnim zglobom. Trebalo bi da odradi jednu teratanu, taj pripremni trening pred utakmicu. Ništa neuobičajeno za ovaj deo sezone. I prošle smo kompletne pripreme igrali samo sa jednim pravim plejmejkerom“, zaključio je Željko Obradović.
Partizan će se u polufinalu Superkupa ABA sastati sa Igokeom, koja je bila bolja od Cedevita Olimpije.
Dimitris Itudis - Sputnik Srbija, 1920, 18.09.2023
SPORT
Posledice sunovrata na Mundobasketu ili želja za drugom karijerom – Željkov kum „digao sidro“
Kevin Panter - Sputnik Srbija, 1920, 18.09.2023
SPORT
Megini klinci pali u finišu – Partizan u polufinalu Superkupa ABA lige
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala