- Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2022
KULTURA
Rubrika koja prati kulturne fenomene i događaje, stvaraoce i ličnosti koji svojim delom kreiraju savremenu kulturnu scenu u zemlji i u svetu.

Kolja Pejaković objavio novi album: „Emotivan i eksplozivan, bar po mene i moje nerve“

© Foto : Printscreen/Youtube/LongPlayNovi album Nikole Kolje Pejakovića
Novi album Nikole Kolje Pejakovića - Sputnik Srbija, 1920, 18.09.2023
Pratite nas
Muzičar Nikola Pejaković Kolja objavio je svoj peti album „Sreća i druge brige“, izrazivši nadu da će slušaoci naći deo svojih radosti i briga u novim pesmama.
Pejaković kaže da se posle prethodnog albuma „Četiri prsta“ (2018), na kome je nekoliko pesma na stihove Jovana Jovanovića Zmaja, sada kao autor vraća sam sebi.
„Kopam tamo gde sam i inače kopao, ali idem, izgleda, dublje. Emotivan i eksplozivan album, bar po mene i moje nerve. Prvo slušanje me je razvalilo“, ističe Pejaković, poznat i kao glumac, dramaturg i reditelj.
Koncertna agencija „Long plej“ najavila je da će „Kolja i Grobovlasnici“, u kojima gitaru svira Voja Aralica, producent svih dosadašnjih izdanja Pejakovića, predstaviće „Sreću i druge brige“ na koncertima 12. oktobra u novosadskom klubu „Fabrika“ i 20. decembra u beogradskoj MTS dvorani.
„Veliki, značajan koncert u bivšem Domu sindikata, odakle smo i krenuli. Nadamo se da će ovi koncerti, na drugi dan Svetog Nikole, postati tradicionalni i da ćemo svake godine svirati na taj dan i na tom mestu“, priželjkuje Pejaković.
Nikola Pejaković - Sputnik Srbija, 1920, 22.12.2020
Autor serije Kosti koja je šokirala Srbiju: Nakotili se neprijatelji, neću da se raduju našim svađama
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala