- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Uhapšeno pet osoba - osumnjičeni da su ubili čoveka kod Kraljeva, pa lažirali udes

© Tanjug / MILOŠ MILIVOJEVIĆPolicija
Policija - Sputnik Srbija, 1920, 15.09.2023
Pratite nas
Pet osoba uhapšeno zbog sumnje da su ubili 41-godišnjeg muškarca iz Trstenika, dok su se vozili sa njim u automobilu, a potom namestili da izgleda kao da je stradao u saobraćajnoj nesreći.
Uhapšeni su braća D. V. (1998) i D. V. (1997) iz Trstenika, kao i K. R. (2002) iz Kruševca, Z. V. (1972) i D. L. (1950), obojica iz Trstenika, zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo, saopštila je policija u Kraljevu.
Sumnja se da je u mestu Rudno kod Kraljeva sinoć, oko 22 časa, došlo do svađe i tuče sa 41-godišnjim muškarcem u jednom ugostiteljskom objektu, a zatim ispred njega.
Potom su, kako se navodi, ušli sa njim u automobil marke ”folksvagen“ i dok je upravljao vozilom, zadali mu više udaraca po glavi i telu.
D. V. (1998) ga je, kako se sumnja, nakon toga više puta posekao nožem, usled čega je 41-godišnjak vozilom sleteo s puta.
Prema sumnjama, braća D. V. i D. V. nastavila su da udaraju 41-godišnjaka koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.
Petorica osumnjičenih terete se da su, kako bi prikrili izvršenje krivičnog dela, telo stavili u takav položaj da izgleda kao da je nastradao u saobraćajnoj nezgodi.
Određeno im je zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala