- Sputnik Srbija, 1920
Mundobasket 2023
Svetsko prvenstvo u košarci 2023. održava se od 25. avgusta do 10. septembra na Filipinima, u Japanu i Indoneziji. Sva dešavanja sa Mundobasketa pratite uz Sputnjik sport.

Jokić slavio sa košarkašima i Novakom u Beogradu /video/

© Sputnik / Lola ĐorđevićDoček košarkaša, basketaša i Novaka Đokovića
Doček košarkaša, basketaša i Novaka Đokovića - Sputnik Srbija, 1920, 13.09.2023
Pratite nas
Srpski košarkaši posle spektakularnog dočeka otišli su da slave srebrnu medalju sa Mundobasketa, a na slavlju im se pridružio i Nikola Jokić koji nije bio sa reprezentacijom u Manili.
Fantastičan doček imali su srpski košarkaši, basketaši kao i Novak Đoković u Beogradu, da bi potom kasnije nastavili slavlje u jednom klubu.
Na proslavi srebrne medalje pojavio se i Nikola Jokić kojem ekipa očigledno nije zamerila što nije išao sa njima na Svetsko prvenstvo.
Jokić je bio izuzetno raspoložen i srećan zbog saigrača iz reprezentacije, a selektor Svetislav Pešić još tokom Svetskog prvenstva istakao je da je da proslavljeni Somborac i dalje deo tima.
„Ne znam da li je ovo najbolji momenat da se priča o Jokiću, ali će on uvek biti deo tima. On je najbolji igrač na svetu i sjajna osoba. Sada nije vreme da se priča o njemu, nego o onima koji su ovde“, rekao je selektor tada.
Bogdan Bogdanović takođe je istakao da se Jokić ekipi javljao posle svake utakmice na Mundobasketu.
„Nikola Jokić nam se javlja posle svake utakmice“, rekao je Bogdanović.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala