- Sputnik Srbija, 1920
Mundobasket 2023
Svetsko prvenstvo u košarci 2023. održava se od 25. avgusta do 10. septembra na Filipinima, u Japanu i Indoneziji. Sva dešavanja sa Mundobasketa pratite uz Sputnjik sport.

Poznat termin dočeka srebrnih košarkaša

© Tanjug / SAVA RADOVANOVICDoček košarkaša Srbije
Doček košarkaša Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 12.09.2023
Pratite nas
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primiće danas u 19 časova košarkašku reprezentaciju Srbije, koja je osvojila srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu. Zatim će od 20 sati uslediti svečani doček košarkaša na balkonu Skupštine Grada, potvrdio je Aleksandar Šapić.
Vučić će košarkaše primiti u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, saopštila je predsednikova Služba za saradnju s medijima.
Podsećanja radi, košarkaši su direktnim letom iz Manile stigli u ponedeljak u kasnim časovima posle osvajanja srebrne medalje na Svetskom prvenstvu.
Biće ovo još jedna šansa da nacija pozdravi vicešampione sveta koji su na Filipinima ispisali nove stranice srpske košarke.
Ponovo balkon, ponovo doček košarkaša!
Nedostajalo je to svima.
Šapić je dodao za sada nema informacije o dočeku Novaka Đokovića, ali da je najpre potrebno da se dobije informacije od Teniskog saveza, kako bi se njegov doček organizovao, jer grad samoinicijativno doček ne može da organizuje.
Doček košarkaša Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 12.09.2023
Mundobasket 2023
Košarkaši doneli svetske medalje u Srbiju – navijači priredili doček /foto, video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala