- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

O „izlapelom“ Pešiću i „matorom“ Đokoviću | Sputnjik sport

© Sputnik / Sputnjik SrbijaSputnjik sport tag
Sputnjik sport tag - Sputnik Srbija, 1920, 11.09.2023
Pratite nas
Izlapeo je Pešić. Oterao Teodosića. Ne igra Jokić. Micić neće da dođe zbog Karija. Kari je maltretirao Nedovića u Zvezdi. Bogdan nije lider. Treba dovesti Amerikanca. Ne treba dovesti Amerikanca. Nema ko da igra četvorku. Mator je Đoković, stižu mlađi. Ne jede meso. Grli drveće. Žena ga kvari. Ide obilazi piramide. Gotovo, kraj karijere...
I tako bliže i tako dalje... Iz nedelje u nedelju, javljali su se dežurni i nedežurni, smatrali, palili, gasili, gasili pa palili, radili svoj ili tuđi posao, za svoj ili za tuđi džep. Ili samo zato što daju sebi za pravo da govore u javnom prostoru, u kafani, na ulici. Jer se svi razumeju.
E pošto se svi razumeju, u emisiji Sputnjik sport, gde smo i ranije pokušavali da objasnimo neke stvari, o svemu tome govorićemo malo i mi, novinari sportske redakcije Sputnjika, Spasoje Veselinović i Strahinja Klisarić.

O emisiji „Sputnjik sport“

„Sputnjik sport“ je emisija portala i radija Sputnjik koju uređuju i vode novinari redakcije Sputnjik sport – Spasoje Veselinović, Petar Milovanović, Tamara Ranković i Strahinja Klisarić. Emituje se svakog ponedeljka u 21.00.
Sputnjik sport, 11.09.20223.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala