- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Crnogorsko ministarstvo pravde: Depo obijen iako postoji fizičko obezbeđenje i kamere

© Sputnik / Boban NovovićCrnogorska policija
Crnogorska policija - Sputnik Srbija, 1920, 11.09.2023
Pratite nas
Ministarstvo pravde Crne Gore pozvalo je nadležne institucije na hitnu reakciju i rasvetljavanje svih okolnosti u slučaju obijanja depoa Višeg suda u Podgorici, kojim se, kako kažu, grubo narušava integritet jedne od najznačajnijih sudskih instanci u Crnoj Gori.
Depo Višeg suda u Podgorici, prema indicijama, obijen je ali više informacija u interesu istrage ne možemo saopštavati, rekla je za Portal RTCG savetnica za medije u Višem sudu Marija Raković.

“Simptomatično je da se ovaj slučaj dogodio u objektu u kome postoji video nadzor kao i fizičko obezbeđenje, pa se nadamo da će ovaj nemio događaj biti vrlo brzo rešen i da neće uticati na sprovođenje već započetih postupaka pred Višim sudom u Podgorici”, poručuju iz Ministarstva pravde.

Blago ovome što je obio depo Višeg suda, tu ima više droge nego u Kolumbiji i Meksiku zajedno, poručio je na mreži Iks, lider Demokratske narodne partije Milan Knežević.
Kako je rekao “Škaljarci i Kavčani sad mogu u penziju. Samo se molim Bogu da nije ponio i one praćke iz državnog udara".
U depou se skladište, između ostalog, dokazi, oduzeti predmeti, novac, veća količina droge koja je dokazni materijal, prenose crnogorski mediji.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala