- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Novi saobraćajni znak u Srbiji: Pogrešan smer na auto-putu

© Foto : Goran Vesić/društvene mrežeNa svim isključenjima sa auto-puteva biće postavljeni dodatni saobraćajni znaci upozorenja za kretanje u pogrešnom smeru
Na svim isključenjima sa auto-puteva biće postavljeni dodatni saobraćajni znaci upozorenja za kretanje u pogrešnom smeru - Sputnik Srbija, 1920, 06.09.2023
Pratite nas
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić potpisao je danas nalog da se na svim isključenjima sa auto-puteva postave dodatni saobraćajni znaci upozorenja za kretanje u pogrešnom smeru.
„Potpisao sam nalog JP Putevi Srbije da u roku od tri nedelje postavi na svim isključenjima sa auto-puteva dodatne saobraćajne znake upozorenja za kretanje u pogrešnom smeru. Odlučili smo da postavimo dodatne saobraćajne znake pored postojećih koji su postavljeni u skladu sa zakonom“, napisao je Vesić na svom Fejsbuk* nalogu.
Dodao je da je, nažalost, većina onih koji su vozili auto-putem u kontra smeru to činilo namerno bez obzira na saobraćajnu signalizaciju.
Pre nekoliko dana na autoputu „Miloš Veliki“ dogodila se saobraćajna nesreća kada se jedno vozilo kretalo suprotnim smerom i direktno sudarilo sa drugim vozilom i zapalilo. Tom prilikom, jedna osoba je poginula, a dve povređene.
* Aktivnosti „Meta“ (društvene mreže Fejsbuk i Instagram) zabranjene su u Rusiji kao ekstremističke
Automobil koji je vozio u suprotnom smeru i izgoreo posle udesa - Sputnik Srbija, 1920, 03.09.2023
DRUŠTVO
Nesreća na „Milošu Velikom“: Automobil išao suprotnim smerom, izazvao udes /uznemirujući video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala