- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Dritan „priziva“ Novaka – Đoković uputio odgovor: „Videćemo...“

© Sputnik / Lola ĐorđevićNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 06.09.2023
Pratite nas
Dritan Abazović, premijer Crne Gore, naveo je da će ponuditi crnogorsko državljanstvo najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću koji je uputio odgovor na to tokom boravka u Americi, gde igra na US Openu.
Abazović je prethodno izjavio da Novak „zaslužuje da bude promoter Crne Gore“.
„Ovde nema nikakve presije, to je stvar volje, on je i bez toga podjednako dobrodošao. I ne samo on, već bilo ko ko zaista zaslužuje i može da bude promoter, između ostalog, naše zemlje Crne Gore“, istakao je Abazović.
I nastavio...
„Veliki je fan Crne Gore, često boravi tamo, ima li šta lepše nego da nas okupljaju ljudi oko kojih imamo nepodeljeno mišljenje. Oko kojih je lako animirati druge da slede njihov primer, čak i ako je on nedostižan. Generalno, mislim da nam sport mnogo pomaže da neke nedaće koje imamo, političke ili ekonomske, prevaziđemo na mnogo lakši način. Moja puna podrška ljudima koji su globalni brend. Oni nisu samo brend Srbije, niti Crne Gore, oni su globalni brend“, rekao je Abazović.
Inspirisani premijer Crne Gore je naveo da je u kontaktu sa Đokovićem.
„Bio je skoro u Crnoj Gori, bio je na žičari, promovisao je to na lep način. U kontaktu smo, sreli smo se i na polufinalu Lige šampiona. Istina, on je navijao za Milan, a ja za Inter, tada sam ja imao više sreće. Dobro, ne može ni Novak uvek da pobedi u svemu“, rekao je Abazović.
Novak je, međutim, imao kratak odgovor pošto se suočio sa tim pitanjem tokom boravka u Americi gde igra na US Openu.
„Pričaćemo – videćemo“, odgovorio je Đoković uz smeh.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala