- Sputnik Srbija, 1920
Mundobasket 2023
Svetsko prvenstvo u košarci 2023. održava se od 25. avgusta do 10. septembra na Filipinima, u Japanu i Indoneziji. Sva dešavanja sa Mundobasketa pratite uz Sputnjik sport.

Orlovi skandirali Borišino ime – Pešić poslao snažnu poruku /video/

© AP Photo / Michael ConroySrbija Litvanija Mundobasket
Srbija Litvanija Mundobasket - Sputnik Srbija, 1920, 05.09.2023
Pratite nas
Košarkaši Srbije savladali su u četvrtfinalu Svetskog prvenstva reprezentaciju Litvanije, a snažan utisak ostavila je timska igra srpske ekipe i način na koji su jedan za drugog ostavljali srce na terenu. Dok bi ostale reprezentacije slavile verovatno na neki drugačiji način, Orlovi su imali jednu parolu „Boriša Simanić“.
Srpski košarkaši nisu prestajali da grle jedni druge posle fantastičnog uspeha protiv Litvanije, a slavlje je bilo drugačije nego što bi inače bilo jer je Orlovima falio siagrač Boriša Simanić.
Kako bi mu poslali snažnu poruku da su pobeda i polufinale za njega košarkaši su sa navijačima skandirali Borišino ime.
Istakao je i Bogdan Bogdanović, kapiten reprezentacije da je ekipu posebno motivisala Simanićeva poruka koji im je poželeo sreću i javio da se oseća dobro.
U svlačionici Svetislav Pešić, selektor Srbije, na tabli je napisao „Svi za jednog, jedan za sve“, a to je bila parola kojom su se Orlovi vodili i pobedili Litvaniju.
Srbija Litvanija Mundobasket - Sputnik Srbija, 1920, 05.09.2023
Mundobasket 2023
„Za Srbiju i Borišu, pustite nas da sanjamo“ – Aleksa je ostavio i srce i „zube“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala