- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

O Boriši, srpskim heroinama u „turskom“ Briselu i Novakovom pohodu na Ameriku | Sputnjik sport

© AP Photo / Frank Franklin IINovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 04.09.2023
Pratite nas
Pre nekoliko nedelja smo konstatovali da smo imali spektakularan sportski dan za Srbiju koji će se teško ponoviti, ali kako aktuelni događaji dostižu vrhunac, biva sve zanimljivije.
Najpre, košarkaši Srbije su se plasirali u četvrtfinale Svetskog prvenstva pobedom nad Dominikanskom Republikom, a ceo spektakl režirali su drugi.
Usledilo je potom finale Evropskog prvenstva, Srpkinje su poražene u, slobodno možemo reći, turskom Briselu, a dan je zatvorio Novak Đoković, pobedom nad Bornom Gojom za četvrtfinale US Opena.
Sve to su teme kojima ćemo se baviti u novoj epizodi emisije Sputnjik sport u kojoj su govorili novinari sportske redakcije Sputnjika Spasoje Veselinović i Milan Zdravković.

O emisiji „Sputnjik sport“

„Sputnjik sport“ je emisija portala i radija Sputnjik koju uređuju i vode novinari redakcije Sputnjik sport – Spasoje Veselinović, Petar Milovanović, Tamara Ranković, Strahinja Klisarić i Milan Zdravković. Emituje se svakog ponedeljka u 21.00.
O Boriši, srpskim heroinama u „turskom“ Briselu i Novakovom pohodu na Ameriku | Sputnjik sport
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala