- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Maja Ognjenović: Predsednik nam je zadao težak zadatak

© Sputnik / Lola ĐorđevićMaja Ognjenović i Aleksandar Vučić
Maja Ognjenović i Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija, 1920, 04.09.2023
Pratite nas
Pre svega želim da se zahvalim na vremenu koje ste odvojili da nas ugostite, mi smo ovde već kao kod kuće, doduše ne sa najsjajnijim odličjem ovog puta, ali mislim da ne treba da budemo tužne koliko jesmo, jer biti u dve ekipe u Evropi nije neuspeh, rekla je kapiten odbojkašica Srbije Maja Ognjenović na prijemu kod predsednika Aleksandra Vučića.
Srpske odbojkašice sinoć su u finalu Evropskog prvenstva u Briselu posle velike borbe poražene od Turske 3:2
„Hvala Savezu i državi na podršci koju nam pružaju. Predsednik nam je zadao težak zadatak da pobedimo sve rivalke na predstojećima olimpijskim kvalifikacijama, a onda i da se domognemo najsjajnijeg odličja u Parizu“, istakla je Ognjenovićeva.
On je u ime tima poklonila predsedniku Vučiću belgijske čokoladice, kako je rekla, jer su prethodno poklanjale i dresove i lopte, a Vučić se našalio kako su čokoladice jedino slatko što je dobio iz Brisela.
„Još jednom hvala svima na podršci, osećali smo je od svih naših ljudi, u zemlji, ali i iz dijaspore“, zaključila je Ognjenovićeva.
Na prijemu u Predsedništvu Srbije, osim srebrnih odbojkašica i rukovodstva Saveza, bili su i ministar sporta Zoran Gajić, državni sekretar za sport Marko Kešelj, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Božidar Maljković i drugi.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala