- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

U Srbiji uhapšena trojica državljana Crne Gore, za jednim raspisana Interpolova poternica

© Sputnik / Lola ĐorđevićMUP
MUP - Sputnik Srbija, 1920, 03.09.2023
Pratite nas
U akciji beogradske policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Smederevu, zbog sumnje da su prodavali marihuanu uhapšena su trojica državljana Crne Gore, od kojih je za jednim raspisana međunarodna Interpolova poternica.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Smederevu, uhapsili su crnogorske državljane B. P. (1986), R. B. (1976) i B. B. (1988) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP.
Osumnjičeni B. P., za kojim je raspisana međunarodna poternica Interpola zbog sumnje da je kao pripadnik crnogorske organizovane kriminalne grupe počinio teška krivična dela, tereti se i za krivično delo falsifikovanje službene isprave s obzirom da je kod njega policija prilikom hapšenja pronašla falsifikovanu ličnu kartu druge države.
Policija je prilikom pretresa kuće i stana u Kovinu, u kojima B. P. neprijavljeno boravi, pronašla više od 20 kilograma marihuane, vagicu sa tragovima opojne droge, kao i oko 20.000 evra.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala