- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Partizan u 95. minutu kompletirao preokret na Krovu za pobedu nad IMT

© Foto : FK PartizanIMT - Partizan
IMT - Partizan - Sputnik Srbija, 1920, 03.09.2023
Pratite nas
Fudbaleri Partizana na jedvite jade su uspeli da stignu do pobede u Superligi Srbije protiv IMT, rezultatom 3:2, na stadionu Voždovca, popularnom Krovu.
IMT, novajlija u Superligi Srbije, kao domaćin igra na stadionu Voždovca i uspeo je da odbrani domaći teren u dramatičnoj utakmici, reklo bi se, kao i svakoj koju Partizan igra ove sezone, sa gomilom novih igrača, nesigurnim trenerom i podrškom organizovanih navijača samo na gostujućim utakmicama.
Trener Partizana Igor Duljaj je ponovo ostavio najboljeg igrača ekipe Bibrasa Natha na klupi, poslao je na teren indisponiranu trojku ofanzivnih veznih fudbalera, Meniga, Kalulua i Severinu i do 56. minuta gubio je sa 2:0.
Već u petom minutu IMT je poveo preko Vukića, u 56. je strelac bio i Kodžić, a dva minuta posle toga i pojavom Natha na terenu stvari su se pokrenule u taboru crno-belih i već 120 sekundi kasnije lopta je završila u mreži domaćih.
Ali, povučene linije u VAR sobi su konstatovale da je fudbaler Partizana Stojković bio u ofsajdu, rezultat je ostao nepromenjen, ali su gosti ipak stigli do umanjenja zaostatka golom Saldanje.
Iz treće prave šanse IMT je u 79. minutu mogao i do trećeg gola, ali je u finišu utakmice, za ugođaj ljubitelja drame u superligaškom srpskom fudbalu, rezultat bio izjednačen.
Partizan je do 2:2 i velikog boda, s obzirom na to da je imao zaostatak od dva gola, doveo Bibras Natho, iskoristivši jedanaesterac dosuđen posle prekršaja domaćih u kaznenom prostoru.
Još jedan rezervista je doneo i preokret, Nemanja Nikolić je u 95. minutu uspeo da se upiše u strelce, za opšte slavlje crno-belog dela Krova.
Plasman obezedio Sofascore
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala