- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

TSC kreće iz Londona, Čukarički putuje u Budimpeštu

© Foto : Miloš MilivojevićTSC
TSC - Sputnik Srbija, 1920, 02.09.2023
Pratite nas
Poznat je raspored mečeva za grupnu fazu Liga Evrope i Lige konferencija, takmičenja u kojima će Srbiju predstavljati TSC iz Bačke Topole i Čukarički. Klub sa severa zemlje kreće poput Zvezde sa Ostrva, i gostovaće Vest Hemu u Londonu 21. septembra.
Posle utakmice sa Čekićarima, u Bačku Topolu stiže Olimpijakos kom je očigledno suđena Srbija, posle dvomeča sa Čukaričkim. Taj duel zakazan je za 5. oktobar.
U trećem kolu TSC će ugostiti Frajburg 26. oktobra, dok će 9. novembra gostovati u Nemačkoj. Vest Hem stiže u Srbiju 30. novembra, dok TSC putuje u Atinu na megdan Olimpijakosu 14. decembra.
Kada je u pitanju raspored utakmica Čukaričkog, koji je eliminisan u plej-ofu Liga Evrope od Olimpijakosa, što ga je automatski poslalo u treće fudbalsko takmičenje po jačini - Ligu konferencije, prvi meč je protiv Ferencvaroša u Budimpešti 21. oktobra.
Kako Čuka evropske utakmice igra na novoizgrađenom stadionu u Leskovcu, tako će na jug Srbije doputovati 5. oktobra belgijski Genk. Sledi gostovanje Fiorentini u Firenci 26. oktobra, a Italijani stižu u Srbiju dve nedelje kasnije - 9. novembra.
U petom kolu Čukarički će u Leskovcu ugostiti mađarski Ferencvaroš, dok je za kraj grupne faze ostala utakmica sa Genkom u Belgiji 14. decembra.
Pogledajte novu epizodu emisije Miljanov korner.
Detalj sa meča Crvena zvezda- Fjorentina - Sputnik Srbija, 1920, 02.09.2023
SPORT
Spektakl na startu i za kraj: Zvezda gostuje u Engleskoj
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala