- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Ukrajinski narod nestaje ali NATO nema nameru da zaustavi sukob | Od četvrtka do četvrtka

© AP Photo / Bernat ArmangueUkrajinski vojnici
Ukrajinski vojnici - Sputnik Srbija, 1920, 31.08.2023
Pratite nas
Događaje koji su obeležili prethodnu nedelju komentarisaće u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka” profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu Branislav Ristivojević.
Pristanak Zapada da Kijev napada Krim predstavlja povod za rat i daje Rusiji mogućnost da deluje protiv svih i svakog u NATO-u, upozoravaju iz Moskve.
Britanski ministar odbrane Ben Volas ili agent 006, kako ga je nazvala Marija Zaharova, neslavno je napustio bojno polje, odnosno podneo je ostavku.
Viktor Orban kaže da ako neko pokuša da digne u vazduh Južni tok po uzoru na gasovode do Nemačke, Mađarska i Srbija će to smatrati objavom rata.
Tri godine od odlaska DPS-a s vlasti, Crna Gora i dalje nestabilna država. Ko joj kroji vladu?

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Ukrajinski narod nestaje ali NATO nema nameru da zaustavi sukob | Od četvrtka do četvrtka
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala