- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Poslanica Evrope sad: Nisam jedina glasala protiv Spajićeve vlade

© Sputnik / Boban NovovićPredstavnici Pokreta Evropa sad i koalicije Za budućnost Crne Gore počeli su pregovore o formiranju Vlade.
Predstavnici Pokreta Evropa sad i koalicije Za budućnost Crne Gore počeli su pregovore o formiranju Vlade.  - Sputnik Srbija, 1920, 27.08.2023
Pratite nas
Poslanica Pokreta Evropa sad mr Radinka Ćinćur saopštila je da je sinoć glasala na sednici Glavnog odbora protiv predloga Milojka Spajića za formiranje crnogorske Vlade po njegovom modelu. Ona je rekla i da nije bila jedina koja je glasala protiv.
„Imajte na umu da je ovo dosta delikatna situacija, sednica je bila zatvorena za javnost i, nadam se, da poštujete moj stav da ono o čemu se priča u svojoj kući treba da ostane tu. Tačno je da je bilo nesuglasica oko toga kako treba da izgleda buduća vlada, to je pokazalo i glasanje na kraju. Ne znam tačan broj onih koji su bili protiv i uzdržani, bilo ih je, ja sam bila jedna od njih zbog neprincipijelnosti svoje partije. Ne želim ništa da prejudiciram za ubuduće, šta će biti pokazaće vreme“, kazala je Ćinćur za crnogorski portal Borba.
Pokret Evropa sad održao je sinoć sednicu Glavnog odbora na kojoj se odlučivalo o sastavu buduće Vlade Crne Gore.
Mandatar Milojko Spajić je rekao posle sednice da očekuje podršku 44 poslanika. Kako je pisao Sputnjik, na Glavnom odboru je 45 članova dalo podršku Spajiću, pet je bilo protiv i dvoje je bilo uzdržano.
U novoj vladi neće biti koalicije „Za budućnost Crne Gore“.
Zgrada Vlade Crne Gore - Sputnik Srbija, 1920, 27.08.2023
REGION
Spajićevi partneri protiv njegove vlade: U vlast ulaze i oni koji su izazvali litije u Crnoj Gori
Predsednik Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović - Sputnik Srbija, 1920, 27.08.2023
REGION
Ujedinjena Crna Gora otkazala učešće u Spajićevoj vladi
Predstavnici koalicije Za budućnost Crne Gore, Andrija Mandić i Milan Knežević, dolaze na pregovore sa predstavnicima Pokreta Evropa sad. - Sputnik Srbija, 1920, 27.08.2023
REGION
Mandić: Spajić ne vjeruje u iskrenost koalicije "Za budućnost Crne Gore", ali vjeruje DPS-u
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala