- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Šok za Zvezdu – poraz od Voždovca!

© Sputnik / Lola ĐorđevićFudbaleri Crvene zvezde
Fudbaleri Crvene zvezde  - Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2023
Pratite nas
Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su šokantan poraz od Voždovca na gostujućem terenu u petom kolu Superlige Srbije rezultatom 3:2.
Gotovo da se ne pamti kada je Crvena zvezda poslednji put ovako poražena u domaćem takmičenju, ali se još jednom potvrdilo da joj stadion na krovu tržnog centra u beogradskom naselju Voždovac nikako ne odgovara.
Naravno, prva asocijacija na to je poraz 2017. godine kojim je Zvezda ostala bez gotovo obezbeđene titule.
Zvezda je i sada izgubila prvo mesto na tabeli, TSC je pobedom nad IMT osvojio 13. bod u domaćem takmičenju, dok Zvezda ostaje na 12 iz prethodna četiri gola, što je dovoljno samo za drugu poziciju, u ovom trenutku.
Voždovac je, sa druge strane, ostao neporažen u aktuelnoj sezoni, upisao je drugu pobedu i uz tri remija ima devet poena, za treću poziciju na tabeli, ispred Partizana koji ima sedam, ali i dva meča manje.
U utakmici koja je trajala više od stotinu minuta, domaća ekipa je već tokom prvog poluvremena stekla prednost od dva gola.
Najpre je Burmaz u petom minutu zatresao mrežu Zvezde, a u 44. je bio precizan i Nešković.
Na velikih 3:0 za Voždovac u 61. minutu je povisio Teodorović, svega šest minuta pošto je ušao na teren i zamenio strelca prvog gola Burmaza.
Nadu Zvezdi je u 74. minutu dao Rodić, golom za 3:1, a do drugog pogotka crveno-beli su stigli u prvo minutu nadoknade, kada je penal, zbog čega je Đurđević dobio crveni karton, realizovao Kanga.
Zvezda je do kraja nadoknade vremena silovito napadala, ali nije uspela da izbegne poraz.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala