- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Vučić: Srbija i Bugarska će igrati u Leskovcu

© Tanjug / Sava RadovanovićAleksandar Vučić
Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija, 1920, 24.08.2023
Pratite nas
Poslednji meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koji fudbalska reprezentacija Srbije igra 19. novembra sa Bugarskom, biće održan na novom stadionu u Leskovcu, najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pri obilasku „Dubočice“.
U pratnji funkcionera Fudbalskog saveza Srbije Dragana Džajića i Branislava Nedimovića, predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, kao i selektora seniorske reprezentacije Dragana Stojkovića Piksija, Vučić je obišao novi stadion i najavio dolazak reprezentacije.
„Dogovorili smo se, 19. novembra sa Bugarskom igraćemo ovde poslednji meč kvaliafikacija za Evropsko prvenstvo. Svi ćemo da se skupimo da pobedimo Bugarsku i posle 24 godine da odemo na Evropsko prvenstvo. Biće najbolje i najjače navijanje. Ovde je narod vatreno za Srbiju“, rekao je Vučić.
„Dubočica dobro igra, možda zaigra sledeće godine u najvišem rangu. Malo da se pojača i malo upravu da pojača. I Loznica napreduje dobro, samo sa Zaječarom imamo problem“, izjavio je predsednik Srbije.
Na ovom stadionu utakmicu kvalifikacija za Ligu Evrope igraće i beogradski Čukarički, koji će se iduće sedmice sastati sa atinskim Olimpijakosom.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala