- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Tužilaštvo traži pritvor za Senegalca osumnjičenog za uznemiravanje maloletnice

© Sputnik / SputnjikZgrada pravosudnih institucija u Katanićevoj u Beogradu
Zgrada pravosudnih institucija u Katanićevoj u Beogradu - Sputnik Srbija, 1920, 24.08.2023
Pratite nas
Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu da odredi pritvor do 30 dana S.I. državljaninu Senegala, koji se sumnjiči za polno uznemiravanje maloletnice.
Tužilaštvo je nakon saslušanja, na kojem je osumnjičeni izneo odbranu i negirao izvršenje krivičnog dela, predložilo sudu da mu odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, navodi se u saopštenju tog tužilaštva.
Prema navodima krivične prijave S.I. se sumnjiči da je 22. avgusta u večernjim časovima, ispred Narodnog muzeja prišao maloletnici koja je sedela na klupi.
Sumnja se da joj se zatim obratio na engleskom jeziku i rekao da želi da se upozna sa njom, na šta mu je ona odgovorila da ne želi da se upozna sa njim, kada je seo pored nje počeo da je grli i dodiruje po telu, nakon čega je ona odmah pozvala policiju, a osumnjičeni je uhapšen.
S.I. je osumnjičen za krivično delo polno uznemiravanje na štetu maloletnice, prenosi Tanjug.
U daljem toku postupka, kako je najavilo tužilaštvo, biće ispitana oštećena, izvršiće se neuropsihijatrijsko veštačenje osumnjičenog i preduzeće se ostale neophodne dokazne radnje u cilju daljeg procesuiranja.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala