- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Sada i zvanično – Mitrović otišao kod Sergeja u Arabiju!

© Sputnik / Aleksandr Vilьf / Uđi u bazu fotografijaAleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija, 1920, 19.08.2023
Pratite nas
Aleksandar Mitrović, rekorder Srbije po broju golova u fudbalskoj reprezentaciji, postao je član saudijskog Al Hilala gde će se pridružiti kolegi iz nacionalnog tima Sergeju Milinković-Saviću, potvrdio je zvanično njegov novi klub.
Pre ozvaničenja saradnje od strane Al Hilala, menadžer fudbalera Fulama Marko Silva saopštio je da je Aleksandar Mitrović po svaku cenu želeo da napusti Fulam i dodao da je sve dogovoreno između londonskog kluba i Al Hilala iz Rijada, gde će najbolji strelac reprezentacije Srbije svih vremena nastaviti karijeru.
Mitrović nije bio ni na klupi u meču u kom je ranije danas Fulam kod kuće ubedljivo poražen od Brentforda (0:3).
„Mitrović nije bio u timu jer prethodnih dana nije trenirao sa ekipom. On je na putu da napusti klub. Dobio sam informaciju i potvrdu da će otići iz Fulama u Al Hilal, pošto su klubovi postigli dogovor. Završila se Mitrovićeva era u Fulamu. Po svaku cenu je želeo da napusti klub. Ako me pitate da li bi fudbaleri trebalo da se ponašaju ovako, ne, to nije normalno", rekao je portugalski stručnjak na konferenciji za medije posle meča.
Mitrović (28) je postao najskuplje prodati igrač Fulama u istoriji, pošto će cena transfera iznositi 50 miliona funti. Prethodni rekord bio je transfer Rajana Sesenjona u Totenhem za 30 miliona funti.
Dušan Tadić i Nemanja Matić - Sputnik Srbija, 1920, 19.08.2023
SPORT
„Nismo to očekivali“ – Murinjo ljut na Matića?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala