- Sputnik Srbija, 1920
NAUKA I TEHNOLOGIJA

Razvijena aplikacija AI Isus

© Fotolia / Drobot DeanSveštenik tokom molitve
Sveštenik tokom molitve - Sputnik Srbija, 1920, 17.08.2023
Pratite nas
Nova aplikacija pod nazivom “Dopisuj se sa Isusom” (“Text With Jesus”) nudi korisnicima virtualne razgovore s poznatim biblijskim figurama poput Isusa, Marije i Josifa.
Aplikacija, koju je razvio Stefan Piter, predsednik kompanije Ketlof softver, temelji se tehnologiji ČetGPT-ja, a korisnicima obećava “duhovno putovanje” i “prosvetljujuće razgovore” kroz AI interpretacije ovih ključnih istorijskih likova.
Tako možete razgovarati s Isusom koji korisnike pozdravlja rečima: “Dobar dan, prijatelju! Ja sam Isus Hrist i tu sam da razgovaram s vama, pružim vođstvo i iskažem ljubav. Kako vam mogu pomoći danas?”

Dostupan i Đavo

Korisnici za mesečnu pretplatu od 2,99 dolara mogu razgovarati i s većinom apostola. Na aplikaciji su dostupne i ikone iz Starog zaveta kao što su Adam i Eva, a ako doplatite možete razgovarati i sa Sotonom, navodi Biznis insajder.
“AI Isus” korisnicima pruža svakodnevne molitve i interpretacije biblijskih stihova. Aplikacija izbegava kontroverzne teme poput homoseksualnosti, gde AI Isus naglašava da različiti pojedinci i religijske tradicije mogu drugačije tumačiti takve stihove.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala