- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Dok Šmit razara BiH, Kurti pravi veliku Albaniju | Od četvrtka do četvrtka

© Sputnik / Lola ĐorđevićKristijan Šmit
Kristijan Šmit - Sputnik Srbija, 1920, 17.08.2023
Pratite nas
Iako avgust važi kao mesec kada čak i političari idu na godišnje odmore u Bosni i Hercegovini dižu se tenzije podizanjem optužnice protiv predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, a takozvani premijer takozvanog Kosova Aljbin Kurti proglašen je u Tetovu, pod zastavom Velike Albanije, premijerom svih Albanaca...
Takođe, suđenje Hašimu Tačiju i drugim vođama albanskih terorista nastavljeno je u Specijalnom sudu za zločine OVK, a Tačijev advokat je odmah optužio Rusiju da vodi kampanju protiv njegovog branjenika.
Na spoljnopolitičkom planu, održana je Moskovska bezbednosna konferencija, dok američki predsednik Džozef Bajden planira da stvori azijski NATO.
O svemu ovome novinar Sputnjika Nikola Joksimović razgovarao je sa dr Aleksandrom Mitićem sa Instituta za međunarodnu politiku i privredu.

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Od četvrtka do četvrtka
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala