- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Pukla ljubav“ – Matić zvanično u Renu /video/

© AP Photo / Petr David JosekDušan Tadić i Nemanja Matić
Dušan Tadić i Nemanja Matić - Sputnik Srbija, 1920, 14.08.2023
Pratite nas
Srpski vezista Nemanja Matić doputovao je u Francusku i dočekan je ovacijama ispred stadiona Rena, kluba sa kojim je zvanično potpisao ugovor. Italijanski mediji bruje o svađi sa treninga između Matića i Žozea Murinja, kao i da je „pukla ljubav“ što je iskoristio Ren.
Za svega oko tri miliona evra francuski prvoligaš koji ima visoke ambicije ove sezone i igraće na tri fronta, doveo je kapitalno pojačanje.
Iako ima punih 35 godina jasno je da Nemanja Matić i te kako može još dosta da pruži. Potvrda za to ogleda se u činjenici da je prošle sezone u dresu rimskog kluba odigrao čak 50 utakmica, uključujući i finale Liga Evrope protiv Sevilje, gde su bili i produžeci, tokom kojih je zamenjen.
Na jednom od prethodnih treninga Vučice, navodno je došlo do žestoke svađe Srbina s Uba i temperamentnog Portugalca, posle čega je bilo jasno da njih dvojica neće dalje moći zajedno.
Uprkos prethodnoj saradnji u Mančester junajtedu i Čelsiju, ispostaviće se da će im se putevi razići. Francuzi su pomno pratili situaciju i vrebali priliku. Čekali su i dočekali.
Nemanja Matić je već stigao u Francusku, a ispred stadiona Rena dočekan je ovacijama. Klub mu garantuje mesto među startnih 11, što u Romi svakako nije imao, te je i to jedan od aduta na koji su igrali čelnici Rena koji se slade trenutnom situacijom i uživaju o uspešno obavljenom poslu.
Bivši reprezentativac Srbije pratio je meč uvodnog kola Lige 1 u kom je Ren pred svojim navijačima bio preljut za Mec - 5:1, a Srbin je dočekan ovacijama navijača koji su skandirali njegovo ime.
Roma će na ime obeštećenja inkasirati oko tri miliona evra.
Fudbaleri Partizana - Sputnik Srbija, 1920, 14.08.2023
SPORT
Neverovatna asistencija čučnjem – Nemanja je Partizanov heroj iz senke /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala